Cautare

3310 de rezultate pentru "colegiul economic calarasi" (3.95 secunde)
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava. ... Stefan Mandachi, antreprenorul care a construit un metru de autostrada este nascut la Calarasi!
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
Final ca in basme pentru fata rapita la Calarasi De la agonie la extaz, asa a trait in ultimele zile familia Stelutei Ivanciu, tanara de 16 ani din Calarasi, care a disparut de acasa la data de 22 decembrie.
Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
El a fost primit de catre unul dintre functionarii CNSAS, dar Colegiul a decis sa nu ii permita accesul la sedinta acestui for. ... O mizerie", a calificat Andon refuzul de a fi primit si audiat de catre Colegiul CNSAS.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr. ... Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr. ... Un alt candidat pentru un post de senator din partea UDMR, in Colegiul nr.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Astfel, el se va ocupa de Colegiul 7, in care a si candidat, Valentin Zeicu a preluat Colegiul 6, Vincentiu Petrescu se va ocupa de campania PDL in Colegiul 8, Marian Copaceanu va coordona campania din Colegiul 9, in timp ce Colegiul 10 va reveni deputatei Maria Stavrositu, care reprezinta, de altfel, acest colegiu in Parlamentul Romaniei.
Textul are titlul "Colegiul 1, rezultatul si posibilele consecinte" si il puteti citi in continuare. ... El a considerat victoria din colegiul 1, semnalul ca linia PNL este validata electoral. ... Numai ca, pana una-alta, Basescu si-a luat-o, pentru ca in colegiul 1 a invins zdrobitor Crin Antonescu.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor.
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc:
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
Calarasi: cum au fost devorate 2 miliarde de dolari Combinatul siderurgic de la Calarasi a fost construit pe o suprafata de 700 de ha. ... Cum a ajuns Bercaru, fost ofiter de securitate, sa taie la Calarasi?
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
ROMANIA-ISRAEL in 10.04.2016 , ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi O veste senzationala pentru iubitorii handbalului calarasean: conform EHF si FRH meciul ROMANIA-ISRAEL se joaca in SALA POLIVALENTA CALARASI !
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: ... Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
google-analytics.com